Bun venit pe Hermeneia 2.0

imaginea utilizatorului Virgil
Bun venit pe Hermeneia 2.0

La mulți ani 2010 și Bun venit pe Hermeneia 2.0.
După multe emoții și nopți nedormite pot să vă invit pe noul website. Aș vrea să vă spun din capul locului că este un proiect în desfășurare și trebuie să vă așteptați la multe, chiar foarte multe, schimbări, îmbunătățiri și surprize. Motivul este că de data aceasta toată această migrare am facut-o absolut singur și am avut aproape senzația stranie că am devenit un fel de om-orchestră. În orice caz un singur om înseamnă în teoria procesului un „bottleneck” și deci uneori lucrurile merg încet. Sper să continuați să aveți răbdare cu mine.

Am înțeles că deja unii au probleme cu „găsirea căii” în noul site. Intenționez să creez ceva mai încolo un mic ghid (poate prin RIF). Deocamdată recomandarea mea este ca după ce vă logați (ceea ce văd că nu aveți probleme) să mergeți mai întîi la „Masa de lucru” - primul element din meniul vertical dreapta. Acolo începe călătoria voastră. Puteți de asemeni să vă accesați (și configurați) „Profilul personal” sau să vă aventurați să începeți să vă selectați „Textele preferate”.
Puteți începe să vă publicați texte.
- Am observat că datorită unei erori nu se puteau edita textele vechi și nu se puteau posta comentarii. Problema a fost rezolvată. Din acest moment se poate edita orice text personal și se pot posta comentarii.
- Vă rog să îmi trimiteți aici în comentariu dacă mai întîlniți probleme care par persistente chiar dacă vă stergeți cache-ul din browser (ceea ce este recomandabil în astfel de situații).

Așa cum v-am mai spus vor mai exista modificări și nu cred că trebuie să devenim nerăbdători. Este de preferat să vă familiarizați mai întîi cu schimbarea. Apoi să mă informați dacă apar erori sau inconsecvențe. Iar neplăcerile estetice probabil că (în cazul acesta) vin la urmă.

Îmi cer scuze de la NOU VENIȚI. Dintr-o eroare nu li s-a dat posibilitatea să aleagă pentru postare opțiunea „Poezie”. Am remediat problema. Acum pot publica și „Poezie”. Îi rog să își recategorizeze ce au publicat pînă acum.
Mulțumesc Lyset.

Cu siguranță voi răspunde la fiecare care a comentat aici pe rînd și la timpul potrivit.

(acest text va mai continua.... stay tunned...)

Comentarii

Sofia

dragă Sofia,
în primul rînd, deși apreciez respectul tău, te rog să îmi spui Virgil, simplu. În al doilea rînd îmi cer scuze pentru problema de cîteva ore de ieri cînd s-au pierdut cîteva texte și comentarii. Nu este nimic conspiraționist sau malițios la mijloc. A fost doar o eroare tehnică pe care o regret și care nu are nici un motiv să se mai repete. Aș aprecia dacă ai repune textul și comentariul. Te asigur că pe Hermeneia dacă cineva are ceva împotriva unui text pe care îl publici ți se va spune în față și nu vor exista niciodată soluții dosnice.
Mulțumesc pentru înțelegere.

Virgil

şi eu îţi mulţumesc, Virgil, deci...
mă bucur că a fost doar atât, apreciez munca pe care o depui pentru formarea site-ului. desigur o să refac şi comentariul şi textul.
succes în tot ce faci îţi doresc!

ei asta-i...

Sofia de cand sunt eu pe hermeneia nu am auzit de asa ceva...
Nu uita ca se lucreaza la site inca si e posibil sa se fi pierdut ultimele inregistrari din cauza asta.

oups..

cred ca trebuia sa observ ca exista si pagina 2 inainte sa raspund :D.

Scuzele mele...

ei uite că auzi acum

ei uite că auzi acum

a fost un incident, nu înțeleg de ce simți nevoia de a face o tragedie din asta. se întîmplă și la case mai mari. în orice caz nu se va mai întîmpla datorită măsurilor pe care le-am luat.

cred ca interpretezi gresit ce am zis

Nu am auzit de:

"Aici nu poţi scrie ceea ce gândeşti?"
"pe care azi nu l-am mai găsit. Să înţeleg că fost aşa se slab?"

In plus am zis:

"Nu uita ca se lucreaza la site inca si e posibil sa se fi pierdut ultimele inregistrari din cauza asta."

Nu inteleg unde am facut "o trgaedie din asta"...

s-o lasam asa cum e...

îmi cer scuze

îmi cer acuze. am înţeles eu greşit. şi era şi ora 4 dimineaţa. la mine

subtitlu

Cred că o grafie mai specială ar diferenția clar subtitlul de corpul propriuzis al textului. Uneori se face confuzie.

subtitlu

a fost la început diferit. apoi cineva a spus ca e "prea diferit" si ca oarecum "umbreste" prestanta titlului. cred ca va trebui sa gasim o solutie de mijloc

Pagini