scurt jurnal de călătorie în pîntecul mamei

imaginea utilizatorului aalizeei
3d

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Artă: 

Comentarii

ce inseamna G10?

flacara din lampa lui diogene in umbra universului si de aici mai departe. o formula clasica functionala, chiar ok. ce muzica ai pune aici? goa trance? eu, da.

distensio animi

Tot ce văd nu e grafică, nu mă pricep la ea, îmi place –zice Silvia.

Dar ce este? Un tablou plin de culoare? O concepţie filosofică? Contradicţie sau culoare?
Desprins din figurile lui Bacon, fătul are suflet, deci are şi lumină, are şi culoare, trăieşte „un timp”. Timpul este lumina iar spaţiul este culoarea. Divinitatea este redată prin lumina fizică, în sensul în care ea este lumina optică.
Pe de altă parte, timpul şi culoarea sunt două elemente ce nu se pot întâlni –zice Deleuze. Iată şi Logica Senzaţiei.
Merg mai departe şi îţi spun ce văd, nu ce nu pot atinge.
Vlad Turbure, eşti „un colorist”!

Doamnelor

Ioana,
nu m-am gîndit să asociez imaginea cu un anumit gen muzical. și nu o fac nici în cazul poeziilor mele. singura dată cînd am încercat era sa îmi tai venele și de atunci mă feresc. întrebarea ta îmi amintește însă de o povestire sf –recunosc nu mai știu autorul/titlul – în care ambasadorul speciei umane îl întreba pe un extraterestru – lumină pe portativ, hai să fim serioși! g10 e atît de prozaic și dacă voi spune mai mult musai trebuie să te omor.

Silvia,
apreciez felul cum explici starea ta aici și faptul că nu te hazardezi să faci o explorare a detaliilor tehnice deși cred că unele proceduri le intuiești. colorist? mereu mă întreb, colorist hsb-ist (nuanță saturație strălucire) sau slider-ist?

Iată şi peniţa,

Iată şi peniţa, Vlad Turburea. Pe vremea aceea lucra Virgil la ele, frumoasele!