arie de acoperire

imaginea utilizatorului Alexander
on ym with T

aseară am primit un telefon
pe mobil
cu prefix de provincie

nu am răspuns
dar am verificat
și era prefixul localității unde stă ea

așa că am sunat înapoi
dar nu a mers

cică
număr inexistent

Comentarii

Da, si ? Nu gasesc nimic poetic in acest text. Mi se pare foarte facil si foarte inutil. Povestesti o intamplare fara nici o finalitate, fara nici o idee. De ce ar vrea cineva sa citeasca asa ceva ? Ialin

:) daca nu gasesti tu, nu inseamna ca nu este. nu toti putem scrie fix in acelasi fel. poezia e o zicere libera. incearca sa citesti in ansamblu, incearca sa surprinzi lucrurile din jur in toate luminile posibile.

Dacă toate micile întâmplări din viața noastră gen "twilight yone" ar fi poezie... Se înțelege foarte bine, chiar prea "facil" "mesajul", dar am impresia că am citit un mesaj într-o sticlă... pe masa din bucătărie, nu în ocean. Facil, cu alte cuvinte, iar poezia chiar lipsește. Desigur, este doar părerea mea, la fel ca și a antecomentatorului meu. Poți să răspunzi la fel, dar cel mai important este că tu știi să scrii în acea "zicere liberă" și să-ți iasă și poezie, dar aici nu e nimic de felul acesta. Fii tu mai exigent cu tine, până să fim noi. Din autosuficiență nu progresezi. Mai bine să îți spui tu singur că nu e bine, iar noi să te lăudăm, decât invers.

nu stiu daca e poezie sau nu, da mie-mi place