aveam amîndoi febră și era martie

imaginea utilizatorului Virgil
fericirea este un virus care se transmite numai prin contact

fericirea este un virus care se transmite numai prin contact
cînd ți-am spus asta m-ai acuzat că citesc prea multe nuvele sf
nu știai că mașina de spălat vase nu mai dezinfecta de două zile
am băut amîndoi lapte rece și ne-am uitat la televizor pînă tîrziu
seara m-ai întrebat dacă mă plictisesc ți-am răspuns că nu am religie
că iau totul de la geneza pur și simplu și că nu am încredere în femeie
ai zîmbit și ai adormit ușor peste mine aveam amîndoi febră și era martie

Comentarii

Frumușică poezie, dar să știi că mai aveai loc pentru detalii, am avut senzația aceea : când termini o carte (bună) vrei să mai fie, dar ...Dar e de bine! Weekend-plăcut și inspirație cât încape!

iata o alta gama ce imbraca o noua camasa lirica, neobisnuindu-ne cu virusii informatici ai fericirii. ar putea sa te exprime in alt fel o vreme. virusii ca si fericirea se trateaza repede, depinde nu numai de medic si tratamentul prescris, ci si de pacienti. si cind ma gindesc atitea nuvele sf si numai lapte rece! "ai zîmbit și ai adormit ușor peste mine aveam amîndoi febră și era martie"...

nici nu stiu daca e poezie, Ioana. eu nu prea scriu poezie.e un fel de a scrie unele lucruri care sînt aproape reale aranca, daca ai fi citit mai multe texte scrise de mine si altădată ai fi descoperit că eu nu port cămașă lirică. de nici un fel. pe de altă parte virușii (îmi pare rău ca nu știi pentru că aici există una din cheile textului) nu se tratează, nici repede și nici nu depinde de pacienți. infecțiile virale nu se tratează. pur și simplu. în esența lor sînt conflicte celulare în care învinge sistemul cel mai rezistent mai imun. dar nu există medicamente antivirale. pentru nici un fel de virus. la fericire nu mă pricep.

realitatea transcrisă sincer înseamnă poezie. plus felul acela personal de a vedea lucrurile....

amanunte. amanunte ce surprind ceva din farmecul amanuntelor cotidiene.