HERMEGAL - galeria foto a comunitătii literare Hermeneia.com

imaginea utilizatorului Virgil
...

Vreau pe această cale să vă anunț despre inaugurarea galeriei foto a comunității literare Hermeneia.com. Link-ul se găsește în dreapta sus imediat dupa cel al autorilor. Galeria poate fi accesată la acest link HERMEGAL. Deocamdată nu este posibilă decît vizionarea galeriei. Înscrierea în această galerie pentru încărcarea de fotografii se va face separat de înscrierea pe site-ul propriu-zis. Pentru a vă înscrie va trebui să trimiteți un e-mail de cerere la o adresă pe care o voi posta pe prima pagină a galeriei în viitorul apropiat. Aștept opiniile voastre și propunerile despre cum am putea folosi această galerie.

virgil titarenco

Comentarii

Felicitări! Sper că vor exista reguli (limite, restricții funcție de etc) privind postarea acestor fotografii. De asemenea ar trebui să existe și acordul autorilor (de fotografii) privind utilizarea fotografiilor la realizarea secțiunilor precum și la promovarea site-ului. Poate și un clasament, premii etc...Există atâtea idei...

Ma incinta :-) (incanta) entuziasmul Marinei Nicolaev care crede ca exista atatea "idei". Eu zic ca deocamdata exista niste oameni care cred in poezie si pun osul la treaba in slujba acesteia. Si mai sper ca ei (oamenii acestia) sa nu inceteze sa creada si sa puna osul la treaba in rastimpul vietii noastre. Oameni buni, cum bine ii numeste Virgil intr-una dintre fotografii. Bobadil.

Importantă e realizarea ideilor și mai ales, a unei galerii pe măsură.