Lansarea volumului Mirabile Dictu

imaginea utilizatorului alma
Cluj și Iași

Am primit ieri, de la Editura Grinta, o parte din cărțile "Mirabile dictu". Sunt superbe, elegante, ca niște bijuterii de lapislazuli. Încă n-am avut curaj să le rasfoiesc, le mai las să se odihnească după tipar. E drept că mi-a fost și teamă să nu găsesc vreo greșeală de editare, fiind responsabilă de corectura finală a volumului (dacă veți găsi o greșeală, e vina mea).

În numele Cenaclului Virtualia și al Editurii Grinta, vă invit la lansarea volumului:

- la Cluj, 7 iunie 2007, ora 13 , la Polul Cultural

- la Iași, 9 iunie 2007, ora 17 , la Sala Pod Pogor, Casa Pogor

Vă așteptăm cu drag!

Comentarii

A trecut destul de mult timp de cind pentru mine chipurile din spatele sufletului capatau contur. Ies rar din mine, de data asta ma rog sa ies si sa fie cum mi-am imaginat. Adica mirabile dictu.

Da, multumesc Alina. Va scriu din Timisoara. Sper sa ajung si eu la lansari. Adica cred ca am sa ajung. In orice caz vreau si pe aceasta cale, inca o data sa ii multumesc lui Alina, fara aportul, perseverenta, munca si inimaginabila rabdare cu mine, acest volum nu ar fi aparut niciodata. Multumesc si domnului director Cojocaru si Editurii Grinta pentru sprijinul acordat si pentru deosebita lor bunavointa. Acum trei ani si jumatate cind incepeam sa incep sa postez texte online nu imi imaginam nici in cele mai neobisnuite visuri ca voi ajunge aici. Dar se pare ca in ciuda abilitatii mele de a-mi controla viata n-am reusit sa "previn" aceasta "tendinta poetica" din mine. Va multumesc si astept pe cei care pot veni. Oricum Romania a fost o experienta extraordinara pina acum.

Felicitari! Autorului - Virgil Titarenco, editurii Grinta si Alinei Manole!

atunci ne vedem in iasi! dupa examen, quasar si lecturile de la ursachi, vin la virtualia:D plin de evenimente cu greutate iasu, fara doar si poate, e capitala culturala a romaniei

E bine, de data asta inseamna ca nu mai strigam "Lupul !" Ne vedem la Iasi, Bobadil.

...bravo! Alina, Virgil și întreaga echipă. cu drag, Paul

Vă anunțăm că lansarea de la Cluj va avea loc la ora 13, la Polul Cultural (undeva lângă Teatru și chiar în centru, mi s-a indicat). La Iași, lansarea va avea loc în Sala Pod Pogor, la Casa Pogor din Copou, începând cu ora 17. Vă așteptăm cu drag!

Anunț pentru participanții la lansarea de la Iași: Vă rog să trimiteți email la adresa cenaclul_virtualia@yahoo.com, în care să specificați, până joi, 7 iunie, următoarele: - numele dvs. - localitatea - dacă aveți nevoie de rezervare pentru cazare. Vă mulțumesc pentru înțelegere și vă așteptăm!