amor villero ▒

imaginea utilizatorului Virgil
...Experiment literar: 

Comentarii

îmi place!

este expresiv colajul. prin: 'când plouă îmi vine în minte aiurea chipul tău ca o liniște cu scutece și nori" apoi antitetic "pe la noi se zice dragoste băiete dragoste și sânge" am tot revenit, am tot privit. nu știam ce mă atrage. e o realitate dură și expresivă, redată de imagine și completată foarte potrivit de cuvinte. deci cu riscul de a fi interpretat aiurea, (chiar nu îmi pasă) las un semn de apreciere pentru experiment, empatic față de acești oameni, pentru că mie poate să îmi spună oricine fără a se îndepărta de adevăr: sos un villero.

poezie

am intrat țintă pe pagina asta, nici măcar nu am observat că poza are și câteva versuri adăugate eu cred că există un oarecare contrast între fețele oamenilor femeia - furie bărbatul - resemnare n-aș putea spune că aici e un stereotip, deși în ultimul timp tot observ astfel de imagini poza asta are ceva special - eleganța cu care bărbatul s-agață de curea și în același timp, forța cu care o strânge pe femeie cu cealalta mână toate puterile ei par resemnate, însă chipul, îndeosebi ochii nu arată același lucru de text nu spun nimic, e almost perfect interesant & profund, sincer

multumesc

yester si laurtibby, Multumesc frumos pentru aprecieri si observatii. nu este un "text" nou dar din cind in cind mai postez si texte din acestea pe care le-am scris sau alcatuit mai demult. In general nu imi auto-apreciez textele dar acesta este unul despre care si eu am o parere buna. Are, nu stiu de ce, ceva ametitor (sau hipnotic) in intregul sau. Si asta nu pot uita.