Virtualia XII - Live Online pe Hermeneia.com - anunț important

imaginea utilizatorului Virgil
lume, lume.... la ora 16:00 ora RomânieiExistă zvonuri credibile cum că Virtualia de mîine va putea fi vizionată live pe Hermeneia. Dacă asta se va întîmpla atunci nu este exclus să fie un fel de premieră. Un cenaclu literar românesc live pe un site de literatură. Hai să fim serioși, e posibil să se mai fi întîmplat dar eu nu am auzit. Dar eu nu am auzit multe. În orice caz, să nu spunem hop pînă n-am sărit. Totuși, niște fete și băieți deștepți din România pregătesc acum cam tot ce va fi nevoie ca să putem lansa chestia asta. Așa că...... dacă nu puteți merge la Iași (știu e zăpadă mare, frig, zloată) veți putea urmări cenaclul online numai pe Hermeneia.com - partener media al Virtualiei. Deci anunțați pe cei ce nu vor citi pe aici, invitați veri, nepoți și bunici. Dați drumul la foc bine în sobă și urmăriți Virtualia din Iași la Hermeneia via California.
Urmăriți anunțul acesta pentru actualizările de ultimă oră.

Comentarii

din semnalele pe care le am eu

din semnalele pe care le am eu în acest moment, e posibil să fie...posibil. tehnic știm că astfel de comunicări la distanță reprezintă un fapt obișnuit. totul depinde de resurse.

tocmai am vorbit cu Vlad Nanie

tocmai am vorbit cu Vlad Nanie și șansele au sărit peste 50%. să vedem acum cît de performantă va fi legătura la internet. în rest, puteți începe să dați de știre. voi face o pagină specială și vă voi anunța în timp util.

Mă bucur! Iata cum intr-o

Mă bucur! Iata cum intr-o singură săptămâna lansez o carte la Brăila şi particip la un cenaclu în Iasi, via California :D Abia aştept! Sper ca tehnica şi Cerul să conspire pentru ca totul să fie ok. Succes!

foarte frumos,

foarte frumos, eu cred că e o premieră și sper să reușească. atât pentru Hermeneia-Virtualia cât și pentru putoarea de mine (a se citi caracter prevăzător și deloc altruist cu vremea). felicitări Virgil! felicitări Alina! nu știu de ce, dar m-a apucat așa un entuziasm că tre să pun o peniță. avans:)!
abia aștept! vă doresc succes!

Ar fi super sa reusim,

Ar fi super sa reusim, maine dimineata facem o proba, ora 11 ora Romaniei.
Multumim tuturor pentru implicare!

Repet şi aici,

Repet şi aici, excepţională idee, voi încerca să prin legătura. Regret că nu am putut participa, dar iată că vine cenaclul la noi acasă! Abia aştept.