Felicia

imaginea utilizatorului yester

personajul favorit dintr-un roman viitor care sper că îmi va da de lucru

nesimțirea rămâne totuși cel mai important afluent al fericirii (Vasile Ghica)

Artă: 

Comentarii

Nu am înțeles aproape nimic din acest text multimedia

Nu am înțeles aproape nimic din acest text multimedia și cu atât mai puțin de ce autorul a considerat necesar să îl posteze în acest spațiu literar. Puținele cuvinte care îl însoțesc derutează și mai mult. 'roman viitor' de exemplu este o exprimare dubioasă, menită să complice lucrurile și așa neclare.

pentru ca trebuie sa clarificam definitiv problema,

pentru ca trebuie sa clarificam definitiv problema, andule, trebuie sa stii ca nu dau doi bani pe parerea ta. si iti spun asta sincer ca sa economisesti din timpul tau, de somn, scarpinat, whatever... sper ca am fost suficient de clar si ca nu o sa te apuce vreo epilepsie literara... and mai ai nelamuriri? adreseaza-te creierului! sper ca nu e terci si vorbesc serios! God bless you, my son. Si spor cu antologia, inspiratie etc., filantropule:)

Paul, scuze, nu înțeleg de ce sari așa la gâtul meu

Paul, scuze, nu înțeleg de ce sari așa la gâtul meu bătrân... câți ani ai? Ai încă energie, chef de bătaie se vede treaba. Mie mi-a pierit, sincer. Eu ți-am scris că nu am priceput ce e cu textul acesta, asta poate să spună simplu că sunt prost la o adică... apoi ți-am zis că 'roman viitor' nu e o exprimare fericită... ție ți se pare ok? Dacă da, explică-mi și mie, fără să vii cu chestii din astea re. câți bani dai tu pe opinia mea, asta nu face (din nou în opinia mea, desigur) decât să te pună în dificultate tocmai în această săptămână, când ne gândim la păcatele noastre.
Pe scurt, eu cred că aici pe Hermeneia regula e așa, dacă cineva îți scrie un comm îi răspunzi la punctele referite acolo, nu spui că nu dai doi bani pe părerea respectivului comentator, chiar dacă așa e, right? Din respect pentru Hermeneia... Mai ales că noi doi nu ne cunoaștem, dar pot să presupun că aș putea să-ți fiu tată (și-i mulțumesc lui Dumnezeu că nu îți sunt, pentru că nu sunt un om violent).

andule, eu ți-am spus un adevăr. atât. sunt la fel de

andule, eu ți-am spus un adevăr. atât. sunt la fel de plictisit de polemici stupide. (Virgil îți poate confirma). în rest nu comentez. se vede că ai fost dezobișnuit să ți se spună verde în față ceva! probabil ai fost absorbit de traficul și aglomerația litherei. hai pa! du-te să-ți cumperi lumânări! ia și cârja!