Bursa cîștigătorilor Concursului de poezie „Astenie de primăvară – Hermeneia 2010”

imaginea utilizatorului Virgil
3 - 4 Mai 2010

Se apropie încheierea termenului pentru introducerea textelor pentru Concursul de poezie „Astenie de primăvară – Hermeneia 2010”. Mulțumim tuturor celor care au avut bunăvoința, curajul și inspirația să participe.
În zilele de 3 și 4 Mai 2010, pînă la ora 23:59, ora României, fiecare membru Hermeneia are posibilitatea să introducă un fel de pariu cu privire la cîștigătorii celor trei premii ale juriului pentru acest concurs literar. Este vorba de Bursa cîștigătorilor Concursului de poezie „Astenie de primăvară – Hermeneia 2010”.
Aș vrea să fac cîteva precizări clarificatoare pe lîngă cea legată de date și timp:
- este normal să ne așteptăm ca membrii juriului să nu participe la această bursă de pariuri;
- introducerea pariurilor se va face ca orice introducere obișnuită de text la secțiunea „Bursa cîștigătorilor”, subsecțiunea „Bursa cîștigătorilor Concursului de poezie „Astenie de primăvară – Hermeneia 2010””; orice altă introducere nu este valabilă;
- secțiunea și subsecțiunea vor fi active numai în zilele precizate;
- selectează cele trei texte pe care crezi că le va desemna juriul în ordinea premiilor 1, 2 și 3;
- nu se poate introduce decît un singur pariu pentru fiecare membru;
- odată introdus, un pariu nu mai poate fi editat;
- acest pariu nu trebuie confundat cu votul popular (sau votul pentru „Premiul de popularitate”) care se va desfășura Joi și Vineri, pe 6 și 7 Mai 2010;
- acest pariu nu se referă la nici un alt premiu oferit în contextul Concursului de poezie „Astenie de primăvară – Hermeneia 2010” ci numai la premiile oficiale ale Juriului.

Așa cum s-a precizat în anunțul concursului, cîștigătorul ”bursei” va fi inclus din oficiu în juriul viitorului concurs Hermeneia.
Vă urăm succes. Dacă există întrebări sau nelămuriri vă rugăm să le postați sub formă de comentarii aici. Membrii Consiliului Hermeneia se vor strădui să vă răspundă.