Cum am mâncat un câine

imaginea utilizatorului laurtibby

- “[…] Toate gândurile și întâmplările din piesă le-a trăit autorul. Sunt aici intercalate mai multe etape ale vieții lui: armata, copilăria, înainte și după armată. Eu am încercat să iau cât mai în serios și cât mai personal toate aceste gânduri și întâmplări și să le înfățișez ca și când ar fi vorba de mine... e vorba de un tânăr rus care trebuie să facă 3 ani de armată pe Insula Rusească (în Flota Pacifică)...acolo, pe Insula Rusească i se întâmplă multe tânărului, inclusiv episodul cu mâncatul câinelui (în limba rusă ‘am mâncat un caine’ este și o expresie care înseamnă ceva de genul cât am putut să inghit, cât am putut să îndur.). Toate aceste perioade ale vieții lui sunt povestite din perspectiva celui care le-a trăit și acum le retraiește povestindu-le. [...]" - (Alexandru Nedelcu)

De 1 decembrie, la orele 19:00, Teatrul Studențesc Podul va prezenta spectacolul "Cum am mâncat un câine", de Evgheni Grishkovets, piesă regizată de Mihaela Triboi. Va avea loc, așadar, la Sala Pod, la etajul 4 din CCS București, iar intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.

Spectacolul este prezentat în cadrul stagiunii "Europa și noi” 2008-2009.

Vă așteptăm!

Comentarii

te rog sa citesti aceasta portiune din regulament: 16.7 nu vor putea publica la secțiunea Info decît directorul Hermeneia și moderatorul șef al site-ului. Oricine dorește să posteze un text în această secțiune va trebui să obțină aprobarea directorului Hermeneia sau, în lipsa acestuia, a moderatorului șef. si desi nu sint impotriva acestui anunt inca astept sa ne ceri permisiunea ca sa il postezi la info

Ok. Imi cer scuze. Am trimis un mail cu cererea permisiunii de a aproba acest text. Am specificat acolo si motivul acestei greseli. Multumesc!