amnistie de decembrie

imaginea utilizatorului Virgil

în respectabila tradiție a despoților luminați

M-am gîndit să las gluma lui Vlad să continue mai departe. Așa că, în respectabila tradiție a despoților luminați, ofer un edict de amnistie între 12 decembrie și 24 decembrie. Există mai mulți foști membri Hermeneia (se știu ei cine sînt) cărora pentru diferite motive li s-a anulat dreptul de a mai fi membri. Dacă doresc să fie reprimiți, pînă pe 24 decembrie, acest an, au posibilitatea să trimită cererea lor pe adresa de email a oficiului site-ului și vor fi reprimiți. Bineînțeles ar fi de dorit să nu mai recidiveze. Noi le dorim numai bine. Deci, fie că vor citi ei acest anunț, fie că îi anunțați voi cei care îl citiți, au pînă pe 24 decembrie posibilitatea să fie reabilitați. Decizia le aparține.
Deși lingușeala lui Vlad a fost o glumă, oferta aceasta nu este.

Comentarii

Onorate Domn Titarenco,

Având în vedere că pe H. cumulezi funcţiile de „parlament” şi „guvern” şi…nu „preşedinte” că vezi ce-a păţit Ceuşescu şi acum o să păţească Băse, m-am gândit să-ţi ofer o şansă de a mai face o faptă creştinească (în afara celor la care te-ai referit expres), cum a intenţionat şi USL-ul nostru drag cu amnistierele sale de sărbători , dar nu a fost lăsat de „agenturili” străine.
Prin urmare, simultan mă auto-suspend de pe H. şi solicit reprimirea subsemnatului, unde altundeva, tot pe H., că doar n-ai ajuns (încă) să împărăţeşti toate sit-urile interactive de pe mapamond, ceea ce-ţi doresc să ţi-se îtâmple (se poate, întotdeauna şi mai rău).
Drept care am şi curajul să semnez (scuze că nu pot olograf),

Gorun Manolescu

Am uitat.

Penita mi-o acord mie ca mi-a mai ramas macar dreptul asta.