Premiile Concursului de Poezie „Astenie de primăvară” - Hermeneia 2014

imaginea utilizatorului Virgil

Premiile Concursului de Poezie „Astenie de primăvară” - Hermeneia 2014

Juriul Concursului de Poezie „Astenie de primăvară – Hermeneia 2014” s-a pronunțat. Astfel, Consiliul Hermeneia are onoarea să acorde următoarele premii:


Premiul întîi "Hermeneia Prier 2014" - nu se acordă


Premiul al doilea „Hermeneia Prier II 2014”: - textul poem de alungat singurătatea, autor - ioana catalina rosculet


Premiul al treilea „Hermeneia Prier III 2014”: - textul piruetă în umbra unui zmeu de hârtie , autor - Nuta Craciun
Mențiuni speciale:
- textul viaţa o ultimă îmbrăţişare , autor - Ottilia Ardeleanu
și
- textul vitralii , autor - Nicholas Dinu


Membrii Hermeneia s-au pronunțat și ei. Astfel am plăcerea a vă anunța următoarele premii de popularitate ale Concursului de Poezie „Astenie de primăvară” - Hermeneia 2014:


Pe locul întîi în preferințele membrilor Hermeneia: - textul poem de alungat singurătatea, autor - ioana catalina rosculet


Locul doi în preferințele membrilor Hermeneia: - textul hobbit, autor - dan petrut camui


Locul al treilea în preferințele membrilor Hermeneia: - textul povestea ultimei tristeţi, autor - Nuta CraciunFelicitări premianților și tuturor participanților.


- Consiliul Hermeneia -Textele participante la concurs pot fi citite aici

Comentarii

- felicitări -

felicitări tuturor participanţilor şi, mai ales, chapeau bas pentru câştigători! sper că acest concurs va deveni cu timpul o tradiţie, eu aş spune că au fost multe poeme care ar îndreptăţi organizatorii pentru repetarea acestei frumoase provocări

comentariu-bobadil

Jur că ăsta e primul concurs de orice fel pe care îl cunosc în care premiul întâi nu se acordă
Pentru restul e ca și cum ai alerga dar ai ieși maxim pe locul doi.
PS pentru Consiliu
Scuze dar câtă vreme se păstrează sistemul actual, eu mă voi semna în titlul comentariului, nu e contra Regulamentului

ok, bobadil. am vrut sa ti-o

ok, bobadil. am vrut sa ti-o spun in particular dar am sa o scriu aici. m-am saturat de toate interventiile tale de gica contra si in doi peri, aici si oriunde pe site-ul asta. interventii pe care am zis ca le tolerez doar doar or aduce ceva folos site-ului sau cititorilor. nu s-a intimplat. nu cred ca este cineva obligat sa iti inghita magariile, ineptiile si clovneriile la nesfirsit. nici macar nu mai alungi plictisul, asa cum o faceai pe vremuri. ai ajuns pur si simplui "a nuisance", daca stii ce e aia. ceva ca un fel de musca de vite care a reusit, poate din greseala, sa patrunda in casa. cred ca stii despre ce este vorba. pur si simplu nesuferita si fara niciun folos. iti amintesc ca m-ai rugat, mai implorat de nenumarate ori, atunci cind erai exclus de pe hermeneia, sa te primesc inapoi. ai promis ca ai sa fii om de treaba, ca ai sa participi, ca nu ai sa agasezi oamenii, ca ai sa fii un factor pozitiv. well, este posibil ca tu sa vezi ceea ce faci ca fiind un element pozitiv. guess what... eu nu iti impartasesc punctul de vedere. deci ce ne facem? avem doua optiuni: ori pleci tu, ori plec eu. daca plec eu, iau si hermeneia cu mine. nu de alta dar am facut-o eu. deci ai pina la sfirsitul saptaminii asteia timp sa te hotarasti. dupa aceea ma hotarasc eu. si nu ma mai contacta pe ym sau fb sau emai sau pe ce mai vrei tu ca sa ma bîzîi cu ideile tale. nu mă interesează. nu putem funcționa împreună. doar dacă aleg să fiu masochist. și nu aleg. deci te rog pînă la sfîrșitul săptămînii să ne părăsești.