ultimele modificări pe site

imaginea utilizatorului Virgil
25 dec 2005

• pentru evitarea confuziilor cîmpul de introducere a comentariilor nu mai este vizibil decît pentru cei care sînt logați
• sistemul de contorizare al citirilor a fost reparat, reactivat și restartat de la 0. Hermeneia urează cît mai multe citiri tuturor autorilor care își publică aici textele. Fie ca textele cele mai bune prin conținutul și forma lor să capteze cît mulți cititori.

Comentarii

tot aruncându-mi privirile prin toate "cotloanele" site-ului, am descoperit o disfuncționalitate... văd că o poezie are zero citiri(nu contează care anume, bineînțeles...) și este in topul celor mai citite texte... pe ultimul loc e-adevărat. :) totuși... cred că e greșeală. :) dacă are zero citiri nu cred că are ce căuta acolo.

Virgil, există o regulă simplă ca cei ce postează aici pe Hermeneia să posteze texte noi sau, oricum, texte care nu apar pe alte site-uri. Se respectă? În unele cazuri nu. Se va respecta? Eu cred că este de dorit și necesar. Desigur, totul este la alegerea editorială, însă e bine ca atunci când avem un cadru să îi respectăm toți regulile interioare. Mulțumesc.

Luv și Ela Luv, există o explicație statistică a acestui fenomen. O voi oferi într-un anunț. Evident, probabil că scriptul care folosește algoritmul ales de mine mai poate fi îmbunătățit. Mulțumesc pentru observație. Ela, da, există. Și în general a fost respectată. Au fost scăpări, inclusiv un text de al lui Adrian Munteanu, dar se datorează în principal mie. Am uitat să îi precizez asta în mod personal. Adevărul este că nu mă așteptam ca site-ul să ia amploare atît de repede și cu atîția membri. Asta afacut ca o parte din activitatea de înscriere să o fac manual și destul de ad-hoc. Sper ca fenomenul să nu se mai repete și te rog să îmi atragi atenția dacă îl mai observi. Mulțumesc.

Da, Virgil, îl observ la mai mulți care au postat aceleași texte de pe Hermeneia pe un alt site sau chiar două. Fiecare din noi știm unde și ce. E bine să își facă fiecare "ordine". Nu îți asuma doar tu respectarea tuturor regulilor, fiindcă esențial este să le respecte fiecare în parte. Tu poți veghea și atenționa. Mulțumesc pentru promptitudinea răspunsului.

Din punctul meu de vedere, regula de a posta numai texte noi este fortata. Autorii suntem noi, tot noi. Autorii pot in schimb sa-si aleaga un site sau altul pentru a stoca textele proprii. De fapt, cei care produc texte nu pot sa faca: un text pt agonia / un text pentru hermeneia / etc. Pot in schimb sa renunte la unul si sa se mute la altul, pentru ca de cele mai multe ori un autor isi doreste baza de date completa. Nu stiu, sau poate nu inteleg eu tinta lui Hermeneia. Personal am inregistrat un singur text in limba engleza. Virgil, explica-mi te rog.