da probabil

imaginea utilizatorului Virgil
eu

da
probabil sînt foarte dur
în nevoia mea de a fi foarte fin
poate sînt foarte ieri în
efortul meu de-a fi mîine și
e posibil să fiu foarte trist
străduindu-mă să zîmbesc
cînd privesc ce există în van
sau aleg să ignor ce iubesc
dar cu siguranță sînt eu
plictisit să accept ce nu am
să imit ce nu vreau
să pretind ce nu sînt
în acest univers
paralel

Comentarii

...

da probabil ca ai texte mult mai reusite - stilistic vorbind - decat acesta, dar cu acesta am rezonat, ca sa zic asa, pana in varful unghiilor. cand te gasesti scris-descris de o alta mana, te incearca un sentiment ciudat...:) P.S.: as lasa o penita dar stiu ca acest comm in intregime subiectiv n-ar justifica-o suficient.

hmm

adevarul exista in text, ba chiar da pe dinafara si e usor de a te regasi in el, dar scris la persoana 1, ca o confesiune ii da o nota borderline lamentatie... suna prea mult me-me -me. mi-as fi dorit sa te descopar EU in textul asta nu sa mi te descrii, as fi vrut sa fiu acea 'fly on the wall' sa-ti gasesc tritsetea, duritatea, plictiseala atunci cind tu nu esti 'en-garde'... acel: 'dar cu siguranță sînt eu' - taie cu siguranta efectul titlului. deci poate un alt unghi ar fi fost mai potrivit. doar o parere...:) cheers

dreptate va dau voua

multa dreptate ai Adriana. nici macar nu mi-am imaginat ca ar merita o penita dar am simtit nevoia sa il scriu. si e foarte posibil sa fie un crochiu pe care il voi folosi mai tirziu la altceva Corina, e interesanta sugestia ta. nu mi-a trecut prin mine, cum nu imi trec multe. e interesanta si ideea cum ca eul tau (poetic sau artistic) ar putea intra in universul eului meu poetic. iata un subiect de scifi (sau mai degraba de arta fantastica) ce poate duce la alte proiecte. da, e paradoxal, (nu?) sa incep cu "probabil" si sa inchei cu "siguranta". poate exista mai multe unghiuri din care ar putea fi dezvoltata ideea. ai dreptate.