”Serile artgotice” de la Sibiu

imaginea utilizatorului Călin Sămărghiţan
februarie 2010

”Serile artgotice” își continuă seria ”Expoziției de poezie” cu prima întâlnire pe anul 2010. Aceasta va avea loc la Cisnădioara, lângă Sibiu, pensiunea Elimheim, sâmbătă 27 februarie a.c. Toți cei care doresc să ni se alăture sunt așteptați la locația amintită începând cu ora 16.00. Nu există oră de închidere.

Elimheim
Pensiunea Elimheim - corpul vechi

Partener media pentru toate evenimentele viitoare ale cenaclului este site-ul www.hermeneia.com

Pentru detalii sau instrucțiuni pentru a ajunge la locație vă rog contactați-mă la adresa mea de e-mail din profilul personal, sau la subsolul acestui anunț, la comentarii.

Lista celor care și-au anunțat participarea va fi actualizată aici:
Florian Silișteanu (Pitești), Maria Gabriela Dobrescu (Câmpina), Florin Otrocol (Cluj-Napoca), George Precup, Silviu Guga, Dan Herciu, Sandu Tarsia, Cornel Rodean, Emilia Zăinel, Călin Sămărghițan (toți din Sibiu).

În această locație, în perioada 18-21 iunie 2009 s-a desfășurat o Tabără de poezie la care au participat mulți dintre membrii acestui site, unii dintre ei întâlnindu-se abia atunci pentru prima oară. Sperăm ca și în acest an să organizăm un eveniment asemănător. Până atunci vă lăsăm în compania unui filmuleț făcut cu acel prilej.

Comentarii

frumoasă iniţiativă!

Felicitări, Călin, pentru iniţiativă(e)! Am revăzut filmuleţul şi a fost chiar "super"! M-a făcut să-mi fie dor de clipele acelea (ciudat!!!) deşi n-am fost acolo! Aştept cronica (filmată?) a întâlnirii de sâmbătă! Să aveţi week-end de poveste!

mergeti!

cu ciuda ca voi rata intalnirea asta, ii indemn pe toti cei care pot ajunge in Cisnadioara sa nu ezite!

Calin, ma bucur mult ca intalnirile de la Sibiu continua si in 2010. sa ne vedem cu bine...la cealalta intalnire! :)

Un pas

Mulțumesc pentru încurajări. Facem ce putem. Un pas înspre Poesis și poate ea va face zece spre noi. Sper să iasă bine.

Acolo

se fac paşi înspre Erato, Euterpe :))
unii ştiu asta!

S-auzim de bine!