Premiile Concursului de Poezie „Astenie de primăvară” - Hermeneia 2010

imaginea utilizatorului Virgil
din partea Consiliului Hermeneia

Juriul Concursului de Poezie „Astenie de primăvară – Hermeneia 2010” s-a pronunțat. Astfel, Consiliul Hermeneia are onoarea să acorde următoarele premii:

Locul I: "Hermeneia Prier 2010"
o premiu virtual la profilul autorului
o plus nominalizare „din oficiu” pentru titlul „Maestru Hermeneia 2010” (titlu care se va acorda în decursul acestui an dintre mai mulți nominalizați)
o plus 150 lei din partea Consiliului editorial Hermeneia

textului „funk și brînză de capră” – autor Matei Hutopilă
Locul II: „Hermeneia Prier II 2010”
o premiu virtual la profilul autorului

textului „vintage collection” – autor Turbure Vlad
Locul III: „Hermeneia Prier III 2010”
o premiu virtual la profilul autorului

textului „jazz ambiental” – autor Luminita Suse
Felicitări premianților.

Comentarii

la asta chiar nu ma asteptam

iata ca trei ani jumate de hermeneia dau roade; textele mele de acum arata foarte diferit de primele mele texte de pe site; am fost si suspendat, ca un "enfant terrible" ce sint (uneori); una peste alta, publicatul virtual e foarte ok, te motiveaza si te loveste mult mai repede acolo unde trebuie, feedbackul e imediat si necrutator, la nevoie; prezenta si implicarea pe un site literar ii ca un antrenament continuu, iar cum hermeneia nu are foarte multi membri, ne putem citi intre noi, in timp putem chiar depista prin ce faze trec unii, altii; la final, multumesc initiatorului, juriului si colegilor de site, de concurs, pentru lectura, pentru aprecieri :) un toast virtual pentru devenirea si propasirea noastra intru poezie!

Felicitari

felicitari organizatorilor, castigatorilor si tuturor participantilor. „vintage collection” si „jazz ambiental” au fost printre preferatele mele, sincer m-as fi asteptat sa castige una dintre ele. dar, gusturile nu se discuta! :) literatura este fara doar si poate unul dintre domeniile cele mai supuse subiectivitatii:)

ioan barb

Felicitari pentru premiul I oferit de juriul "Cenaclul de la Paltinis" !
Aceleasi felicitari tuturor premiantilor ,precum si organizatorilor!

Felicit şi eu "dihania" ...dar şi pe Tincuţa

Îl felicit şi eu pe Matei şi recunosc că nu mă aşteptam. Nu mă aşteptam ca el să fie autorul, căci textul era unul dintre cele mai multicele despre care bănuiam că vor atrage atenţia.

Totodată ţin să-mi exprim şi opţiunea mea personală. Exista un singur text căruia nu-i găseam niciun cusur şi era textul meu preferat între alte şase poezii considerate foarte bune. Este singurul pe care l-am notat cu 10 la votul de popularitate şi aşteptam cu mare nerăbdare să văd al cui este: "Nimeni nu ştia", dar aveam spă aflu că aparţine Tincuţei Horonceanu Bernevic, pe care o felicit şi-mi exprim admiraţia mea pentru acea poezie.