Virtualia 13 - ediţia ta norocoasă

imaginea utilizatorului alma
Casa Pogor, Iaşi, octombrie 2011

Mă gândeam să organizăm ediţia următoare a Cenaclului Virtualia undeva prin octombrie.

Dacă doriţi să participaţi şi / sau să fiţi incluşi în volum, să trimiteţi texte şi o scurtă biografie literară pe adresa cenaclul_virtualia@yahoo.com până pe 15 septembrie 2011.

Comentarii

Am închiriat sala de la Pogor

Am închiriat sala de la Pogor pentru data de vineri, 14 octombrie, începând cu ora 16 sau sâmbătă, 15 octombrie, ora 11.

În acea săptămână vor fi Sărbătorile Iaşilor, târg mare, sfintele moaşte, Sf. Paraschiva, pelerinaj, mici, bere, must, vin, spectacole, artificii etc etc. E foarte frumos Iaşiul atunci, însă dacă ne hotărâm pentru acel weekend, trebuie să rezerv camere din timp.

Aştept pe email textele scriitorilor participanţi, pentru acum am timp să mă ocup de volum. Participanţii la ediţia trecută din 2010 - trimiteţi textele!

Splendid, vreau să vin și eu,

Splendid, vreau să vin și eu, am auzit atâtea despre Virtualia... inclusiv că acum câțiva ani a venit chiar și Virgil de peste mări și țări la lansarea volumului său Mirabile Dictu. Deci la mine din țara lui Baudelaire ar trebui să fie mai simplu...
Cu drag voi veni,
Margas

Ma bucur Alma ca reusesti sa

Ma bucur Alma ca reusesti sa pastrezi traditia chiar si acum, in anii astia nu tocmai sanatosi. Iti doresc mult succes si sa nu te opresti niciodata. Cu drag, Sache.

Vă aşteptăm cu

Vă aşteptăm cu drag!
Într-adevăr, va fi "tămbălău" în Iaşi, aglomeraţie, pelerini, mici, bere, artificii, târg, dar e o atmosferă unică! Cel mai bine e să veniţi direct la Pogor, parcaţi maşina în curte (e loc) şi o lăsaţi acolo până la întoarcerea voastră. După cenaclu, vom merge şi noi la târg, dar pe jos, e aproape.
Vă rog dacă veţi avea nevoie de cazare, va trebui să rezerv din timp, îmi scrieţi email.
Vă reamintesc de volum, să trimiteţi o scurtă biografie literară şi 5-6 texte, pe adresa de email, până pe 15 septembrie!

Astăzi este ultima zi în care

Astăzi este ultima zi în care mai puteţi trimite texte pentru volumul de cenaclu. Mâine aş vrea să afişez lista autorilor care au fost selecţionaţi pentru volum. Vă aştept cu emailuri!

De data asta cred c-o să

De data asta cred c-o să ajung şi eu. Având în vedere că sunt de-aici, din Târg, dacă pot ajuta cu ceva...

Autorii selectaţi pentru

Autorii selectaţi pentru volumul Virtualia din acest an sunt:

Ioan Barb
Laurenţiu Belizan
Silvia Bitere
Paul Blaj
Eugen Bot
Ştefan Ciobanu
Maria Gabriela Dobrescu
Şerban Georgescu
Maria Doina Leonte
Raluca Sandor
Cristina Ştefan
Vlad Turburea
Oana Zahiu
Alina Manole

Îl invit pe Virgil Titarenco, în calitate de director al site-ului partener, să participe cu poezii în volum.

Alina, mulţumiri şi mult

Alina, mulţumiri şi mult succes! vei reuşi şi de data asta! las şi o peniţă pentru virtualia 13. sper să cadă într-o vineri 13:)))! bau!:)

Virgil, trebuie vreo 5-6

Virgil, trebuie vreo 5-6 texte şi o scurtă biografie literară. Te rog să trimiţi în acest weekend cel târziu.
Mulţumim şi vă aşteptăm!

Am aflat prea tarziu! :(((((

Am aflat prea tarziu! :((((( Am trimis totusi un CV si cateva poeme, poate reusesc sa fiu acceptat in Antologie. Cu stima, Andrei Velea.

Au mai fost selectate pentru

Au mai fost selectate pentru volum poeziile următorilor autori:

Mihaela Aionesei
Carmen Tania Grigore
Călin Sămărghiţan
Andrei Velea

Duminică seară, totuşi, închid termenul. Până atunci mai aveţi timă să trimiteţi.

Multumesc mult, sunt onorata

Multumesc mult, sunt onorata sa fiu prezenta in acest volum, va doresc mult succes, fie ca acest eveniment de inalta emotie spirituala sa formeze punti de lumina spre incantarea indragostitilor de poezie!

congrats! sunt cumva geloasa

congrats!

sunt cumva geloasa pe cei care vor putea participa la eveniment.

oricum... ma simt onorata sa fiu alaturi de voi in volumul Virtualia

mulţumesc mult.mă simt

mulţumesc mult.mă simt onorată să fiu alături de adevăraţi poeţi şi bucuroasă că voi avea un volum în care vor fi cuprinşi poeţi pe care îi admir şi preţuiesc.
felicitări pentru iniţiativă!
să fie într-un ceas bun!

Mulţumesc şi eu pentru

Mulţumesc şi eu pentru includerea în antologie şi mă simt onorat să fiu alături de poeţi adevăraţi pe care îi preţuiesc.

Felicit iniţiativa şi

Felicit iniţiativa şi mulţumesc pentru acceptare. Privesc lista şi constat că mă aflu printre persoane foarte dragi. ( Îmi amintesc, cu ani în urmă, prima mea încercare de a publica într-un volum, a fost Virtualia, însă depăşisem cu mult termenul...şi poemele erau cam depăşite :) ) Iată că acum visul de atunci se împlineşte. Mulţumesc pentru încurajările primite pentru a trimite poemele :)