Gând lucid

imaginea utilizatorului Totem

Acest text se află în Șantier

La picioare

umbrele noastre

ca niste morţi neingropaţi.

Comentarii

stiu ca merg impotriva

stiu ca merg impotriva regulamentului dar scriu aici . nu ma deranjeaza ca sunt trimisă in şantier , mă deranjează că nu se dă nici o explicaţie cât de cât ca să simt si eu că sunt intr-un atelier literar . Dacă nu sunt demnă de atelierul vostru-aşa şi spuneţi şi mă voi retrage .

În primul rând, nu tu eşti trimisă

În primul rând, nu tu eşti trimisă la şantier, ci textele tale. Apoi, explicaţii se oferă, dacă se oferă, atunci când există ceva de explicat. În cazul acesta, nu.

indiferent de gestul de plagiat al

indiferent de gestul de plagiat al luciei marinescu mi se pare neavenit comentariul "batrinicios" generalizator al cristinei stefan. pot sa spun si eu acum: pai daca voi "batrinii" generalizati in halul asta ce sa mai astept de la cei tineri... o natiune de prejudecati...

Aici, este altă problemă.

Aici, este altă problemă... e problema editorilor care tratează cu atâta superficialitate textele, indiferent cine ar fi autorul, aruncându-le cu usurinţă la aşa numitul ,, şantier’’.
De aici, probabil, şi motivul acesta de indiferenţă ,,lejeră’’ şi toleranţă acută din partea conducerii site-ului acestuia... amintesc din nou, ,,Hermeneia’’, vis-a-vis de acest caz grav de plagiat.
Leo Butnaru, nu este un orişicine...
Vă mulţumesc!