hermeneia 3.0-a

imaginea utilizatorului Virgil
anunț pregătitor

Aș vrea să anunț pe această cale intenția de a migra site-ului hermeneia.com pe o platformă ceva mai nouă, deci hermeneia 3.0. Nu vor exista neaparat modificări vizibile dramatice dar aceasta este doar o problemă de aparență. Schimbările semnificative vor fi mai ales de natură tehnică. Alte îmbunătățiri vor apărea pe parcurs. Ceea ce are însă importanță este faptul că, atît datorită timpului meu limitat cît și din dorința de a face cît mai puține greșeli, intenționez ca procesul de migrare să dureze aproximativ o săptămînă. O săptămînă în care intenționez să las ca site-ul să fie disponibil pentru vizualizare dar timp în care nu se vor putea face niciun fel de modificări. Adică nu se vor putea face înscrieri, retrageri, nu se vor putea posta texte sau comentarii și nu se vor putea acorda penițe de aur. De asemenea este posibil ca vizualizările acumulate în această perioadă să nu fie tranferate pe noul site. Dar site-ul se va putea vizita în voie. Sper ca migrarea să nu dureze mai mult de o săptămînă. Este posibil să dureze chiar mai puțin dar încerc să fiu rezervat în ce privește optimismul. În acest moment intenția mea este ca migrarea să înceapă în această sîmbătă, 5 mai la ora 7:00 AM, ora României. Voi face un anunț în prealabil dacă acest lucru va avea loc sau dacă îl voi amîna pentru mai tîrziu.
În cazul în care ceva nu va merge cum trebuie intenționez ca oricînd după aceea să re-pun online hermeneia.com sub aceeași formă și pe aceeași platformă pe care funcționează acum.

Comentarii

vraau să vă confirm pe această cale că proiectul

vraau să vă confirm pe această cale că proiectul migrării va avea loc așa cum am anunțat. singura excepție ar fi doar apariția unui eveniment major. vă rog să postați aici dacă aveți vreo întrebare. așa cum am spus, site-ul va rămîne operațional chiar dacă nu se vor putea face modificări. vă încurajez să navigați prin el și să citiți din textele mai vechi ale colegilor voștri. nu știți niciodată ce veți putea descoperi. dacă vor exista schimbări de situație sau anunțuri le voi posta pe prima pagină.