în căutarea timpului pierdut

imaginea utilizatorului aalizeei
după o fotografie de Virgil Titarenco

Artă: 

Comentarii

Dincolo de indicatoare cladirile acelea din fundal sunt chiar frumoase... asa este si viata desigur dar nu sare in ochi ;) Mi-aplacut.

uite ca eu cam merg inapoi, directia 600. faina poza. este prelucrata in vreo programa speciala, sau chiar asa scria acolo. bun lucru.

Chiar asa scrie acolo! =)) Cate imagini ai suprapus?

Chiar așa, nu știți ce înseamnă Haight-Ashbury? Și da, fotografia e făcută de mine, chiar la locul respectiv. Iar pentru asta chiar mă laud.

pai de ce a publicat-o aalizeei daca e foto a lui virgil?

Doamnelor vedeți subtitlul de aici și fotografia originală de pe prima pagină (haideți că e vizibilă, 548px/366px).Comparînd cele două imagini, aveți toate elementele de identificare (fotomanipulare și tonalități).Mulțumesc. Vladimir, Virgil, domnilor! Altă perspectivă:

Ecaterina... e atat de greu sa remarci caracterul ironic al fotografiei, modificarea facuta si toate cele ? Vorba lui aalizeei pagina principala, subtitlul ? Incearca te rog sa fii mai ponderata, astfel vom putea comunica mult mai bine. Ialin

Ecaterina, mă văd nevoit să îți atrag atenția ca aici nu este nici chat și nici mai știu eu ce irc. Deci te rog dacă ai ceva de comentat la adresa postării, și mă refer la un comentariu care să vizeze aspectul artistic, literar, etc, atunci te rog să o faci. În ce privește alte probleme sau observații de natură administrativă părerea mea este să îi lași pe editori și pe moderator să o facă. Mulțumesc.

bine, da nu va napustiti cu totii asupra mea. am pus o intrebare nevinovata si atit, ca intelegeam. aalizeei, foarte bine lucrat, nici n-am observat ca nu e originalul. superb.