Hermeneia - revizie tehnică 18/19 iulie 2014

imaginea utilizatorului Virgil
revizie tehnică 19/18 iulie 2014

Acesta este un anunț de natură tehnică. Intenționez o revizie tehnică și o migrare pe un alt server pentru site-ul Hermeneia.com în vinerea aceasta, 18 iulie, seara. Dar la voi va fi de fapt sîmbătă dimineața, 19 iulie. Deci începînd cu aproximativ ora 6:00 dimineața, ora României, Hermeneia.com va fi offline pentru probabil 4 ore. Dacă se prelungește veți afla din timp. În același timp aș vrea să clarific că aceasta nu este închiderea Hermeneii despre care făceam vorbire într-un text precedent. De altfel să știți că am petrecut destul de mult timp cu mine însumi în ultima vreme, gîndindu-mă la acel subiect și, probabil spre dezamăgirea unora, nu mai cred în faptul că Hermeneia va dispare ci mai degrabă că se va transforma. Dar nu despre asta voiam să vorbesc aici ci doar să vă anunț cu privire la revizie și să nu fiți luați prin surprindere. Despre acel subiect voi comenta acolo sau/și voi scrie un text special. Dacă aveți întrebări despre această revizie vă rog să mi le puneți aici. Ciao.

Comentarii

Qs

are aceleasi reguli? culoare? are si mobile version? este mai putin fiddly? (adica poti primi email cand ai comentarii? pt ca nici acum nu am reusit sa apas pe butomul care..) se va numi tot Hermeneia? are aceeasi structura? functionalitate?
stiu am pus multe intrebari, but..take your time :p

deci migrarea a avut loc si

deci migrarea a avut loc si totul pare in ordine. sint inclinat sa cred performanta site-ului (viteza) acum este ceva mai buna. as aprecia un feedback in sensul acesta. au existat citeva probleme care au prelungit timpul de intrerupere dar s-au rezolvat.
in ce priveste intrebarea corinei si transformarea hermeneii voi scrie mai mult fie intr-un comentariu la celalalt text fie intr-un anunt nou. in orice caz intentionez o modificare a regulamentului, alta structura, alte culori, o versiune pentru mobile devices (desi si versiunea de acum cred ca functioneaza ok). si alte modificari ...

Da, am observat de aseară că

Da, am observat de aseară că viteza e mai mare.
Spor, inspirație, intuiție și tot ce trebuie pentru ca transformarea Hermenia să fie de o înaltă ținută din toate punctele de vedere!