Virtualia XII - Cenaclu Live pe Hermeneia.com

imaginea utilizatorului Virgil
Iași, 18 Decembrie - 16:00 ora RomânieiComentarii

Daca aveti comentarii puteti

Daca aveti comentarii puteti sa le faceti aici sau sa invitati si altii sa urmareasca primul cenaclul literar românesc live pe internet

intim,

intim, frumos, drăguț... felicitări și Sărbători frumoase! și la mai multe asemenea idei!

O seară deosebită.

O seară deosebită. Felicitări! Un fapt minunat că proiectul Hermeneia live nu a fost dat uitării. Este o inovație în marele câștig al celor bolnavi de dorul poeziei.
Sărbători fericite!

uite așa am fost și eu la

uite așa am fost și eu la cenaclu. o inițiativă care a prins contur din mers și care iată înlocuiește scenele statice cu mișcarea și sunetul. felicitări!

am prins pe fuga citeva

am prins pe fuga citeva minute; foarte faina ideea, n-am mai auzit de ceva de genu pe alte situri (totusi virtualia era predestinata prin nume pentru asta,nu?)

Multumim tuturor celor care au

Multumim tuturor celor care au facut viabila real si virtual editia a XII-a a Cenaclului Virtualia

Virgil Titarenco si hermeneia.com pentru gazduire virtuala si sustinerea emotionala

Casa Pogor, pentru gazduirea reala si ajutorul dat

Roxana Sonea cu toata familia :) - care au adus echipamentul tehnic si s-au ocupat, practic, de buna desfasurare a transmisiei

Caravana de Folk si Vlad Nanie, o surpriza extraordinara, niste oameni talentati si frumosi

Cristina Stefan si Cenaclul Lira, pentru traversarea nametilor dintre Bacau si Iasi si prezenta lor la Virtualia si Casa Pogor

partenerilor nostri media

tuturor celor care au citit poezie si proza la cenaclu, pentru curaj :)

tuturor celor care ne-au ascultat online, pentru rabdare :)

Va promit ca Virtualia va avea cel putin o editie in fiecare an, indiferent de timpuri si anotimpuri si va dorim, ca un ecou al cuvintelor spuse in Podul Casei Pogor, sa aveti sarbatorile cu liniste si inspiratie intru poezie si arte frumoase, pentru anul care vine,

La multi ani!

Ideea transmisiei

Ideea transmisiei online-foarte buna, filmarea evident de amator, de începator chiar. Sonorizarea te obliga la eforturi deosebite pentru a întelege ceva. Dar ideea- repet -laudabila, felicitari celor care au pus-o în practica.

Cristina,

Cristina, poți face un fel cronică sau jurnal de eveniment iar pozele le poți insera acolo cu html. in mod normal le poți depozita pe un site ca photobucket sau tinypic dar daca ai probleme mi le poți trimite pe adresa site-ului si dupa ce le depozitez iti trimit link-urile dar mi se pare mai incomod.

Da,

Da, a fost o seară tare plăcută și mă bucur foarte mult că am reușit să stabilim conexiunea online, live. A fost o provocare contratimp, contraiarnă, contraresurse, dar a ieșit. Așa, amator cum s-a întâmplat, dar ce bine că s-a întâmplat. Pe anul viitor mai învățăm. :)

Voi posta cât de curând apuc niște poze cu oameni, poezie și haosul tehnic. :D Vă mulțumesc și eu, ție Virgil pentru îndrumare, la fel și Almei pentru perseverența ei în a organiza acest cenaclu an de an, lui Vlad și lui Cătălin (angajatul de la Casa Pogor) pentru ajutorul tehnic. Băieții cu folkul au fost superbi, iar Cosmin Vaman o surpriză extrem de plăcută, atât prin voce cât și prin umor.

Sunt curioasă cine va fi primul care postează o cronică. :)

Și să nu uit,

Și să nu uit, felicitări tuturor celor care au citit, cum zice și Alma, e nevoie de curaj.

Pentru săptămîna aceasta

Pentru săptămîna aceasta spectacolul „hermeneia's Virtualia XII -18.12.2010” a ajuns deja pe primul loc cu cele mai multe vizite pe site-ul german www.make.tv. Mulțumesc tuturor care au făcut ca acest lucru să fie posibil mai ales că acum o săptămînă nu a fost decît o sugestie spusă mai mult într-o doară. Ceva ce am remarcat cu această ocazie (din cele împărtășite de Roxana) este faptul că mai mulți au participat într-un spirit de cooperare ad-hoc, ceea ce m-a făcut să înțeleg (încă o dată dacă mai era nevoie) că românilor nu le lipsește telentul, sau creierul, sau munca, sau perseverența. Ci doar un singur lucru pentru a reuși. Spiritul autentic și nestînjenit de echipă. Dacă n-ar fi invidiile, suspiciunile, orgoliile și ciuda românii ar fi unul dintre cele mai puternice și remarcabile popoare. Și e păcat pentru că pentru atîta tot își ratează șansa.

Wow! Superb! Este vreo

Wow! Superb! Este vreo modalitate de a afla de unde vin cei care accesează înregistrarea?