”Serile artgotice” la Cisnădioara, februarie 2010

imaginea utilizatorului Călin Sămărghiţan
Expoziție de poezie

Poeții au marcat ieșirea din iarnă. Expoziția de poezie a ”Serilor artgotice” a avut loc la pensiunea Elimheim din Cisnădioara. Deși a fost o zi închisă din punct de vedere meteorologic, autorii au deschis-o la culoare și-au petrecut o seară în compania propriilor lor poezii. S-a citit, s-a comentat, s-au mâncat covrigi și mere, nu neapărat în această ordine. S-au perindat în seară Serafim, Umărul de cenușă, șoapta precupiană, Fiara cea din fiară ori Fardad. S-a perceput ”Taxa pe viciu”, s-a chicotit la epigrame. Romeo Petrașciuc a citit pentru prima dată artgoticilor.

Livada încă dormea iernii, visând la primăvară.

fds
Florian Silișteanu, Dan Herciu, Silviu Guga.

rce
Romeo Petrașciuc, Cornel Rodean, Emilia Zăinel.

mrcefgd
Maria Gabriela Dobrescu, Romeo Petrașciuc, Cornel Rodean, Emilia Zăinel, Florin Otrocol, George Precup, Dan Herciu.

fgs
Florin Otrocol, George Precup, Sandu Tarsia.

Filmul e de amator, pe deasupra făcut și la lumină slabă.

Revistă literară: 

Comentarii

Livada cu vişini

Călin, mulţumim pentru seara aceasta de poezie, care a fost binevenită după o iarnă atât de lungă şi grea. Sibienii s-au dovedit a fi şi de data aceasta gazde excelente şi prieteni adevăraţi. Pe curând,

atmosferă

Călin, te invidiez pentru că tu ai fost acolo iar eu nu. Sunt convins că a fost o întâlnire frumoasă.

cu stimă

emilia

aş vrea să văd ceva pe site scris de Emilia Zăinel. m-ar intriga!

Mulțumesc

Semnele dumneavoastră denotă că există un oarecare interes pentru acest fel de activități. E bine dacă ceilalți sibieni au fost gazde excelente, acoperind astfel defectele organizatorice ale mele. Poate că vom reuși să ne întâlnim cu cât mai mulți dintre autori și doritori, e bine dacă participarea la eveniment este ”invidiată”. Nu sunt un bun organizator, așa că ”invidiez” la rându-mi pe cei care participă la astfel de evenimente. Cât privește pe Emilia, este o tânără poetesă în plină expansiune, a cărei expresie se schimbă (tot mai mult în bine) de la o zi la alta. A citit câteva creații noi, chiar bune.

Chiar, pe când?

Uf! Lenea mea ancestrală mă ține departe de astfel de eforturi și numai insistența voastră dacă va reuși să mă împingă de la spate.

Păi, când s-o nimeri.

no,

zi aşe, dară...că de-acuma te-oi boluzi de cap...:)