am avut un vis

imaginea utilizatorului yester
pamflet

am avut un vis
se făcea că venise la mine dracu
și-mi spunea
băi pol fii băiat finuț
tu nu vezi cum te porți
cu semenii?
la cucaragea te referi?
am întrebat eu naiv
dracu îmi trase o palmă
da’ ce mă el e semenu’ tău?
păi io credeam că numai el
e sem… jap o altă palmă
aveam obrajii roșii și visul nu
se mai termina
la cucaragea n-ai făcut bine mă
că are mușchi de poet
și metafore eseu plus un self-control
de invidiat
(și aici se opri să scuipe)
e tupeist dracu îmi spuneam
dacă mai postez ceva contradictoriu
îmi rupe nasu’
poate s-au vorbit cine știe?!
mă trezii transpirat
ca o cutie de pepsi rece vara

Comentarii

Doamne, mare e gradina lui

Doamne, mare e gradina lui Dumnezeu. Nu credeam ca frustrarea si invidia pot ajunge la acest nivel. Sa te decazi in asemenea hal, mai ales cand esti scriitor si reprezinti o uniune, si sa faci referire despre poeti in astfel de texte, nu numai ca este scandalos dar denota si impotenta lirica. Si nu e prima oara cand se intampla asa ceva, i-am dat individului sansa sa se scuze si nu a facut-o. Nu voi face o plangere impotriva lui. Sunt doar dezgustat, foarte dezgustat. Drept pentru care, cu parere de rau pentru Virgil, Vlad si inca cativa oameni seriosi, va anunt ca nu mai am ce cauta pe aici.

Ionut, pe mine, daca pamfletul

Ionut, pe mine, daca pamfletul mi-ar fi fost scris mie (sa nu te puna (!) Bajule:D )m-ar fi amuzat teribil, asa de rau ca as fi cazut pe spate cu laptop cu tot si-ar fi crapat dracu'in mii ca portelanul fin...

Dar tu, NU si NU...

PS if you can't beat them join them.:)

Caragea, nu mai șantaja emoțional

Caragea, nu mai șantaja emoțional oameni pe care îi respect! îți promit că vei fi invizibil pentru mine! dacă erai inteligent răspundeai ca Vlad și Silvia:) la un pamflet...

Raluca, te rog frumos, nu e cea

Raluca,
te rog frumos, nu e cea mai bună atitudine. observi că eu am încercat să aduc un zîmbet în această atmosferă tensionată, fără să fac referire la culoarea ochilor lui Ionuţ/Paul. dacă ai ceva de spus, ştiu că ai inteligenţa să o faci altfel, fie şi într-un pamflet. poţi să începi cu mine.

Ionuţ, Paul,
mizez pe maturitatea voastră. am convingerea că ştiţi amîndoi ce e un pamflet şi aştept o abordare închegată.

Ca sa nu par nu stiu cum, sa va

Ca sa nu par nu stiu cum, sa va lamuresc un pic. Despre istoricul acestui sit stiu mai multe decat multi dintre voi. Nu ma intrebati de ce, prietenii stiu de ce. Cel mai important, exista un regulament care trebuie respectat. Atata timp cat regulamentul functioneaza brici, asta nu lasa loc de scapari, interpretari si mistouri. Poate sunt eu de vina ca traiesc intr-o societate in care nu exista barfa si invidia specifica romanilor. Tentativa de pamplet si ironiile ieftine sunt barfe de piata. Pamfletul, in cazul de fata, evita, anuleaza regulamentul. Adica poti spune orice tampenie iti trece prin cap despre orice autor al sitului, poti sa-ti bati joc de viata sa privata si numele sau, dar ai acoperire pamfletul. Dezgustator. Oamenii seriosi se respecta, in ciuda diferentelor de opinie si gusturilor literare. Nu m-am legat de nimeni si ma asteptam la acelasi lucru. Nu m-am legat de muschi, de ochi, de competente literare, nu am facut mistouri despre autori. Am comentat pe text si am argumentat. De ce va este voua atat de greu sa respectati niste principii si niste regulemante? Cum vreti sa va faceti cunoscuti in lumea buna literara cu astfel de atitudini? Sau va plictisiti de moarte si cautati sa faceti viata mai piperata?

Orgolii... cu totii avem. Dar autocontrolul este un semn de respect si maturitate. Nu suntem aici sa facem demonstratii de valoare si nici sa incercam rabdarea celorlalti. Destinderea vine din respect si intelegere, din colaborare si bune intentii.

Nevinovat pamflet. Ceva de genul: dacă erai inteligent răspundeai ca Vlad și Silvia:)

Adica ti se spune ca esti prost PE FATA si voi va faceti ca treceti cu vederea.

Nu ati inteles un lucru. Am venit aici din placere, sa-i ajut pe cei care poate au nevoie. Nu ati stiut sa apreciati acest lucru, exista zeci de reviste si situri unde oamenii se comporta cum trebuie.

Ramas bun.