Despărțire

imaginea utilizatorului catmardra

Trei zile cât trei nopţi
Din locul de odihnă
Sufletul mirat de atâta încordare
Spre cer s-a curbat
Şi-a plecat.

Comentarii

Marius Dragoș,

Marius Dragoș, aș vrea să pot să te încurajez și eu cum a făcut Profetul. Sigur că este un text enigmatic, aș spune aproape la fel de enigmatic ca PROSTIA, care pentru mine produce cele mai indescifrabile enigme de când mă știu viu. Dacă ai cea mai vagă intenție să așterni negru pe alb cuvinte pe care să spui apoi că sunt ale tale, îți recomand cu toată prietenia să aprofundezi mai mult, mult mai mult acest proces.
Ce ai postat deocamdată aici pe site este rubbish.
Cu drag,
Andu

Profetule, Prostia e

Profetule,
Prostia e universală, deci poate fi și a mea desigur, dar și a ta în egală măsură.
Eu doar am invocat-o în context pentru că i-am simțit prezența în preajma textului.
A cui este ea de fapt it's TBD later in the day.

eu consider ca bobadil

eu consider ca bobadil greseste. chiar m-a determinat sa recitesc textul si mai atent. am citit si celelalte postate aici de autor. sint slabute . dar acesta merita sa nu fie trecut cu vederea. poate am eu obsesia asta pentru textele scurte. poate imi sugereaza ca autorul a avut bunul simt sa nu se labarteze si sa fie exigent sau econom cu cuvintele. poate. cine stie. evident, textul va face pe unii sa se gindeasca la o dimensiune religioasa. dar totusi autorul nu a fost explicit. ci mai degraba ambiguu. si asta imi place. nu stii daca se refera la moarte sau la inviere textul. nu stii daca este religios sau filosofic. sau poate este doar spiritual. eu cred ca daca autorul va continua pe linia asta ambigua si succinta are sanse sa comita ceva. textul ridica multe intrebari. care loc de odihna? exista odihna aici? unde? ramine sufletul in mormint trei zile? sau unde? si de ce trei si nu sapte? sau o suta? textul este enigmatic. ce mirare? ce incordare?
am spus, textul este interesant si enigmatic dar bobadil vrea texte pornografice cu bagatu' si cu scosu'. evident daca astea sint asteptarile lui foarte multe texte il vor dezamagi. dar oare chiar ar trebui sa ne pese de chestia asta...?