În atenția domnului Titarenco și a editorilor

imaginea utilizatorului emiemi
...

Nu am știut unde să încadrez acest text, însa vreau sa aduc la cunoștiință un lucru, din punctul meu de vedere, extrem de grav, rugându-vă să luați măsurile de rigoare.
Redau mai jos, comentariul integral al lui Andu Moldovean, la textul lui Dorin Cozan, comentariu pe care îl consider un atac la persoană nejustificat și extrem de grav:

"Un text plin de șfoarță, tocmai l-am comentat și pe agonia (by the way, detest aceasta practică de a publica pe agonia și dup-aia pe hermeneia pe care o constat de câteva zile de când sunt pe aici, practică pe care am observat-o și la emilian, acest scriitor talentat care își aruncă sâmânța literară la întâmplare doar-doar o ieși ceva, el nu știe dar speră că alții știu mai bine decât el că el nu e treaz să-și dea seama de nimic)... dar acolo probabil că o să-mi apară comm-ul la sf. așteaptă și în orice caz în off-topic, deci revin, un poem care este lipsit de mesaj sufletesc, un poem care se învârte în jurul unui simbol central care te trimite la wikipedia daca nu cumva știi că aș ha li salam danam a fost un ovrei osândit să umble mereu și să nu ajungă nicăieri, un poem care irosește un real talent al autorului său pentru un pumn de metafore."

Se pare că domnul Andu Moldovean își continuă practicile jignitoare de pe agonia, din cauza cărora a fost banat acolo. Personal, mă consider un om tolerant, însă domnul Andu Moldovean a întrecut orice regula de respect și de bun simț, încă de la început. Nu am niciun conflict cu dumnealui, dar nu pot tolera astfel de manifestări.
Mulțumesc anticipat pentru măsurile luate, oricare ar fi ele.
Cu respect,
Emil Pal.

Comentarii

pentru asa ceva exista office@hermeneia.com In plus, am atras atentia ca in afara de mine si moderatorul sef nimeni nu are voie sa publice in sectiunea info. Daca e cazul pot sa restricitionez asta prin cod. In plus, daca vad eu bine, acolo, sub acel text, i s-a atras atentie de catre un editor. deci trebuia sa iti fie evident ca cineva din conducerea hermeneia observa si supravegheaza deja. Desi, parerea mea este ca nu vad nici un atac la persoana (sau nu mai stiu eu ce inseamna asta) Deci, nu inteleg de ce a fost nevoie sa scrii acest text. Te rog frumos sa il stergi. Nu pentru asta este sectiunea info. p.s. nu stiu ce se intimpla pe agonia si nu mai intereseaza. criteriile de evaluarea si judecata ale editorilor si moderatorilor pe hermeneia nu tin cont decit de ceea ce se petrece pe hermeneia si doar in cazuri speciale (concursuri, festivaluri, expozitii, lansari de carte, etc) de ceea ce se petrece in afara ei. Dar in principiu nu ne preocupa astfel de birfe si nu le incurajam. asta e valabil si pentru tine si pentru bobadil