trofeu Hermeneia

imaginea utilizatorului aalizeei
propunere...

...de trofeu virtual care să fie oferit celor mai valoroși membri H. cine decide, cum, cînd, la ce intervale, asta nu mai știu. eu am făcut propunerea. acest semn de apreciere ar putea sta, odată obținut, în profilul membrilor.


Artă: 

Comentarii

aalizeei

ideea e bună și m-am gîndit și eu la ea. și nu e nevoie să fie doar virtual.

premiul H

Arată excelent! Interesantă ideea, merită și motivează. Dacă ajunge să fie obiect și decernat ca premiu, mă înscriu din oficiu la orice concurs. Chiar și de... balet.

hm

Da, și mie-mi place ideea.
Mă gândesc (știu, Virgil, cred că te-ai săturat de ideile mele dar mie tot imi vin...) la un premiu care nu se referă doar la autori, eu aș premia și comentatorii. Sunt și oameni care nu scriu bine dar comentează bine, și invers. De ce n-am răsplăti și critica? Ar motiva pe toată lumea să conceapă comentarii bine argumentate.

Crin

nu m-am săturat de ideile tale şi nici de ale altcuiva. cred că încă mai sînt deschis la foarte multe puncte de vedere. ideea de a recompensa comentatorii nu este rea mai ales că într-un anumit fel noi ne-am bazat încă de la început mecanismul de corectare, excelare şi rafinare a încercărilor noastre literare prin posibilitatea de a le avea criticate, evaluate de cît mai multă lume. chiar dacă poate este mult moloz în comentarii şanse sînt ca în acelaşi timp cu cît sînt mai multe comentarii să existe şi soluţii, îndrumări bune, benefice, utile. şi la urma urmei dacă vei citi prin primele mele info vei vedea că am privit încă de la început hermeneia în spiritul ei etimologic ca un mod de intercomunicare şi tălmăcire a comunicării literare pe diferite straturi. de aceea comantariile sînt foarte importante şi o parte integrantă a atingerii scopului pe care îl are hermeneia: elitismul textelor.
cred că ideea ta este bună şi am să încep prin a crea o remarcare pe prima pagina a celor mai harnici comentatori.