Rezultatele Concursului de Poezie „Astenie de primăvară – Hermeneia 2010” - Hermeneia Live Online

imaginea utilizatorului Virgil
9 Mai 2010

S-a încheiat Concursul de Poezie „Astenie de primăvară – Hermeneia 2010”. Intenționăm ca anunțarea textelor cîștigătoare în Concurs să o facem printr-un alt debut: Hermeneia Live Online - un fel de video și eventual radio online. Deci, rămîneți pe recepție. Anunțarea rezultatelor va avea loc Dumincă 9 Mai 2010 seara începînd cu ora 20:00 ora României.

Comentarii

nu inteleg

nu inteleg unde se poate vedea lista cu castigatorii concursului. Nu ca mi-as face prea mari iluzii, avand doua texte participante dar as vrea sa stiu cine a castigat si eventual sa apara si un clasament al textelor participante. Probabil asa ceva deja exista, dar nu reusesc eu sa ajung la pagina respectiva.

pest,

nu cred ca exista inca, am cautat si eu :D cre` ca sintem cu totii foarte curiosi

episodul pilot

episodul pilot al Hermeneia Live Online nu a fost deloc o reușită și pentru aceasta îmi asum toată responsabilitatea și îmi cer scuzele de rigoare. Am primit ulterior critici și vorbe foarte aspre. Asta este. Vom încerca mai bine și mai mult (atît cît este posibil) pe viitor.

"Niciodată nu e prea târziu pentru un nou început"

Vreau să felicit în primul rând câștigătorii; e meritul lor. Mult succes pe mai departe și o inspirație senină cu cât mai multe realizări! Mulțumiri juriului, participanților, tuturor celor ce au contribuit mai mult sau mai puțin; mulțumiri celor ce au susținut această acțiune și nu în ultimul rând promotorului ei! Mă bucur să văd asfel de inițiative, că ceva se mișcă, să văd interes. E doar un început dar timpul ne rezervă multe suprize și lucrul acesta sună promițător. E o nouă ipostază în care poate nu ne-am întâlnit până acum pe "Hermeneia", ceva nou ce aprinde o flacără, mărește adrenalina, întărește mai multe speranțe. Mie mi-a plăcut și mă bucur că am avut ocazia să particip; mă bucur că a fost înțelegere, înspirație și interes colectiv. Un colectiv unit și promițător, ce uimește în fiecare zi. Mult succes în continuare tuturor!
Virgil, mie mi-a plăcut atât episodul cât și pilotul. Mi-a plăcut să văd acel, om, ce se implică dorind să creeze ceva frumos, interesant și cu mult gust. Pentru mine acest lucru este o reușită; e ceva nou ce merită tot respectul. Merită continuat.

Felicitările mele tuturor!

anunţ

am studiat problema şi cred că este mai bine ca fiecare participant la concurs care doreşte să îşi publice textul şi în pagina personală să o facă încă o dată şi să încadreze textul ca poezie. textele încadrate în concurs vor rămîne aşa cum sînt încadrate acolo.

...

eu nu imi gasesc textele si nu le-am pastrat in alta parte. cum sa le gasesc pe site?