poem imposibil

imaginea utilizatorului Sancho Panza

când încerc să scriu despre tine
toate cuvintele
dau înapoi

doar un cântec vine de departe

pasăre care-şi caută puii
într-o pădure mistuită de foc

Comentarii

dureroasa poezia asta a ta.

dureroasa poezia asta a ta. iti vine sa tragi puternic aer in piept dupa ce o citesti.

are sase versuri si atata forta.

congrats!

.

...încerc sa numar pâna la zece...unu,doi,..cinci,...opt,noua,...m-apropii,m-apropii...

Oana,

Oana, nu stiu daca merita penita...:) cred ca aici e mai mult gol decat plin, spun asta gandindu-ma la semnificatia pe care o au aceste cuvinte in arta plastica.
dar, fireste, bucuria pe care mi-ai facut-o rezonand este mare. multumesc.

Viorel, tie iti multumesc pentru lectie. pana devin poet, poate invat. sa numar. de asta iau pauze lungi, sa ma timp sa repet.

dar tu de unde scoti

dar tu de unde scoti imposibilul? eu ma chinui de o jumatate de secol sa-l aflu si cand sunt aproape, zboara ca un cintez. chiar zilele trecute a luat foc padurea Carmelului, mistuind toate cuiburile de pasari!

...poemul e fain.

Mă tot întreb de unde să scoți

Mă tot întreb de unde să scoți un comentariu obiectiv la un poem pe care îl simți în tine? Ce faci cu durerea ce vrei să se sfârșească dar te urmărește cu vaietul obosit al unei păduri pustiite de foc? Adriana, cred că ai atins culmile măiestriei în poezia scurtă.

Pasărea aceea.

Pasărea aceea...Te-a mai vizitat de câteva ori până acum, prin alte poezii, nu? Mi-a plăcut, dar şi eu cred că ce e aici e mai degrabă o carcasă de poem. Şi e normal să fie aşa, din moment ce cuvintele au dat înapoi. Ce rămâne? Sigur, cântecul care vine de departe e unul al tăcerii. Poate atât. Poate de ajuns.