trăiesc periculos

imaginea utilizatorului solomon

noaptea visez
dimineața mă trezesc
toată ziua scriu
seara mă culc

plus excepțiile

*

noaptea visez
întotdeauna fumos
uneori mă trezesc
constat că am visat frumos
visul nu este realitate

dimineața e greu
afară s-a luminat
continuu o margine de vis
în care realitatea este perfectă
durerea nu există

toata ziua scriu
între timp învăț
că există moarte
că nu poți fi fericit
decât atunci când termini
tot ce ai inceput

seara mă culc
îmi intind picioarele
îmi întind mâinile
îmi întind coloana vertebrală
ea se întărește
scârție
aștept visul
el vine
eu îmi zic iată
acum adorm
realitatea este perfectă
durerea nu există

plus excepțiile

Comentarii

Ce ritm e ăsta, Ioana? De hip-hop? Simpatic cântec! O să vin și la o poezie, deocamdată am nimerit aici și cânt: "visul nu este realitate", prinde bine!

daca stiam ca asta e modalitatea sa ajungi, macar o data, pe pagina mea, o postam mai demult. suntem in programul de austeritate, ioana :) nu ne mai lasa sa udam gladiolele cu furtunul. au zis ca ne amendeaza. asa ca punem cate o canuta cu apa la fiecare radacina si asteptam sa se coaca merele. de gustibus...

Ioana, esti răutăcioasă fără motiv, am venit de multe ori în paginile tale cre' că. Îmi place și muzica, nu numai. Anunță-mă când s-or coace!

ioana, nu eram deloc rautacioasa. dimpotriva, iti faceam un fel de... curte, pentru ca stii ca tin la parerea ta. eu nu te-am vazut pe aici, dar ma bucur daca zici ca ai fost. dealtfel, textul asta a fost publicat, in timp, prin mai multe parti si a avut critici din cele mai diferite. eram si sunt extrem de curioasa cum va fi primit pe hermenia. pana acum am o opinie. poate voi mai avea si altele... tind sa cred ca voi mai avea.

Ok, mi-a amintit de Eminem și un film al lui. Îmi plac și lucrurile simple. O seară buna, n-ai grijă, mai vb!

Nu-i rau deloc acest joc de-a cuvintele in care unele suna si altele stralucesc, plus exceptiile :) Ce m-a enervat a fost ca faci matematica pe aici. De parca ai lansa o ipoteza si apoi ai incerca sa o demonstrezi.

exceptia confirma regula, rafael. nu fac matematica. definesc o maniera de "traire". atata tot. recunosc ca imi plac experimentele. asa, am descoperit tot felul de leacuri de uz personal, cu efecte terapeutice senzationale.