3:59 a.m.

imaginea utilizatorului Virgil
din ludice

m-ai așteptat
toată noaptea
să vînez
visurile tale preferate
să ți le înșir la picioare
ca pe niște trofee boșimane
să îți ating încheietura gleznei
imitînd zborul fluturelui
în brațele tarantulei
e un devreme prea tîrziu
mă voi autoexila în somnul meu
fără vise
fără dansuri războinice
mîine voi avea o zi
la fel de imposibilă
ca și tine

Comentarii

Prefer " trofee(le) boșimane" in locul inceputului dulceag (si de cate ori mi-ai tot spus in comentarii sa evit astfel de cuvinte... te-a ajuns si pe tine bag seama :))... cu o mentiune pentru finalul imposibil dar pe deplin credibil. Mi-a placut.

ok, am sa scot dulcegaria

Un poem cum imi place mie sa citesc, o desfatare. Amprenta masculinitatii, un pic de visare, un pic de revolta... salt'n'pepa. Iar maine chiar vom avea o zi imposibila ca un titlu de volum de versuri. Cu placerea lecturii, Bobadil. P.S. Versurile mi se par un pic prea "rupte" prea multe capete de rand adica. "E un devreme prea tarziu" merita un dom perignon maestre... devreme sau tarziu nici nu mai conteaza :-)

Jocul de cuvinte cu "visuri" și "vise" e interesant. Iar autoexilarea în somn o practic și eu, la propriu, din când în când....

Da, are dreptate Marian, jocul de cuvinte cu "visuri" si "vise" e interesant, doar ca nu e un joc de cuvinte. Iar autoexilarea in somn o practic si eu si toti prietenii mei tot asa, din cand in cand, si anume dupa ce bem o lada de bere impreuna... ne autoexilam in pat si dormim de bubuie blocurile. Bobadil.

nu stiu ce merita dar o penita iti spun eu ca nu merita sint vremuri ciudate

Virgile, daca spui tu asta, chiar ca sunt vremuri ciudate :-) Poate ca ar trebui si tu sa lasi subconstientul sa lucreze mai cu sarg. Mai fa o autoexilare in somn (vorbeste cu Ghilea, el e maestru), apoi daca nici kama sutra nu merge, daca incinerarea volumelor de versuri ramase nevandute nu duce decat la o reclamatie la pompieri, atunci se mai poate incerca un sepuku cu cutitul de taiat hartia (mai ai unul din astea pe acasa?) Bobadil