clasa muncitoare merge în paradis

imaginea utilizatorului aalizeei

...

Artă: 

Comentarii

Pe lângă imaginea care ne amintește de vremea când mergeam la munci patriotice, de băncuțele vopsite strident sau poate că deloc, doi oameni, confecționați din metal rezistent, extrem de elganți, încă mai speră în frumos, în plimbări arămii. Prinși în șuruburi, să le privim grația pusă în valoare de îmbrăcămintea de clasă; el - papion, ea – eșarfă prinsă în șurub. Se țin de mână, și acesta reprezintă primul „sentiment” uman din ei. Firește, dacă nu ar exista artistul din spatele „tabloului”, care să pună în evidență toate aceste aspecte de grafică fină, ne-am trezi în față cu un set de șaibe, piulițe, șuruburi, și le-am da o altă întrebuințare (la automobile, scaun electric, capac de budă, ș.a.m.d). Aalizeei, vă las o peniță aici. Pentru munca depusă, ochiul artistic și ideea filosofică, vă mai ștept și cu alte „forme de exprimare”(poezie, proză, ș.a.m.d), dar să nu renunți la grafică! Felicitări.

Batori, Comentariul tău dovedește cu prisosință că ai privit imaginea cu toată seriozitatea. Mulțumesc pentru răstălmăcire și îndemn.

fain

Faina compozitie... nu stiu de ce dar mie figura masculina imi lasa o impresie ca sta cu spatele desi e clar ca ideea ar fi ca ambii se indreapta spre privitor... poate rezolutia nu e buna, dar am privit atent de mai multe ori si tot asa mi se pare. In rest mi-a placut si zic si eu iar ca Vlad e un artist adevarat. Felicitari. Andu P.S. Verifica din cate stiu eu "rastalmacire" are un inteles contrar a ceea ce cred ca ai vrut sa-i spui comentatorului anterior... daca el nu s-a sesizat ce mi-o fi venit mie? :-)

Andu

mulțumesc. P.S.S. înțeles. mama ei de (răs)tălmăcire!