Secvențe video - Virtualia și poeții "post-apocaliptici"

imaginea utilizatorului Maria - Doina

Din respect pentru cititorii Hermeneia, pentru cititorii articolului precedent despre Virtualia, propun spre vizionare secvențele video de la întrunirea Cenaclului Virtualia din 22 decembrie 2012, secvențe selectate de TeleM și postate aici
http://www.telem.ro/telem/local/64924-video-cenaclul-virtualia-s-a-reuni...

După cum se va vedea, camera de filmat a surprins atmosfera din timpul cenaclului din incinta Galeriilor D. Grumăzescu, un scurt interviu cu gazda, domnul Dumitru Grumăzescu, secvențe de la lansarea romanului "Urâții" de Dorin Cozan avându-i în obiectiv pe autorul romanului și pe criticul Paul Gorban, apoi un alt scurt interviu, inspirat, cu Alina Manole, iar la final o secvență muzical-instrumentală. La un moment dat, camera de filmat surprinde cartea Silviei Bitere, "De-a Coraline", în palmele unuia dintre poeți.

Comentarii

...

Alinei Manole, bravo! E meritul ei!!!
Cred în "Virtualia ei", indiferent de ce va spune gura lumii, voi fi alături de spiritul acestei tradiţii de la an la an, mereu SPRE SUS.
Mariana, mulţumim pentru materialul informativ.

Păi eu cred că e un semn

Păi eu cred că e un semn foarte bun dacă o carte trece de pe raftul rece în palmele calde ale cititorilor. E posibil ca formularea mea să fie nepotrivită... voi încerca o modificare.
Am revăzut secvențele video și, implicit, momentul în care Alina se pregătea să ne-o încredințeze pe Coraline. A fost frumos! Cele două cărți prezentate, și cu antologia trei, s-au bucurat și se bucură de toată prețuirea.
E drept că vremea neprielnică n-a permis tuturor să fie prezenți, însă, într-un fel au fost toți acolo, prin creațiile lor.