Kore merge mai departe

imaginea utilizatorului adela

1. în oricare ea îmi vei căuta privirea
și
îți vei da seama că
femeile nu-s copii fotografice
singurătatea nu o poți păcăli cu
o ladă de bere

2. voi renunța la tv
și la
orice
formă de civilizație masculină

3. vom fi două entități: alfa și omega
ce-au împărțit același somn
aceeași respirație...

Experiment literar: 

Comentarii

da

succinte si expresive, primele doua. a treia mi-a placut mai putin. ai un spatiu in plus la (1). "femeile nu -s copii fotografice". scapa de el, te rog.

multumesc

multumesc mult Sancho Pnza, am scapat de spatiu in plus. ma bucur ca ti-a placut catusi de putin textu, te mai astept cu drag in pagina mea

...

cred că e periculos când ai texte scurte pentru că trebuie să transmiți ceva în atât de puține cuvinte. ultima strofă nu e ok :) "f și m" nu au relevanță pentru cititor, iar finalul e un pic cheesy :) primele părți sunt frumoase.

multumesc

da, ai dreptate, de fapt voiam sa scriu doua entitati:f si b-femeie si barbat. am corect mersi. cineva imi atragea atentie ca: ce-au împărțit același somn aceeași respirație... ar fi cliseu... nu stiu eu n-am mai inalnit stuctura in acest fel.. multumesc frumos!

de ma gandesc bine

daca vrei sa scapi de umbra cliseului (sa revigorezi o sintagma intr-adevar des folosita) ma gandeam ca ai putea inlocui "femeie si barbat" de pilda 3 vom fi două entități: alfa și omega ce-au împărțit același somn aceeași respirație... ce sa-i faci...pe textul meu nu ma descurc, dar pentru altii, sunt toba de sfaturi...

da:)

multumesc frumos, e mai bine cum mi-ai sugerat, am modificat! multumesc, o seara faina!