(4) Aforeme

imaginea utilizatorului Sixtus
Afor 4

Jucându-mă cu mine mă pregătesc să mă pierd.
- Foşnetul mătăsos al nisipului -

Grădină Zen (4)
Experiment literar: 

Comentarii

Hmm

foşnisea? Poate că vine de la verbul a foşni, dar foşnisea? Nu am auzit de aşa ceva. Aud acum. Plus că sună, dacă aţi încercat să poetizaţi, foarte supărător la pronunţat şi ce să ne facem cu oamenii peltici. Vă daţi seama ce dezastru mi-aţi pricinuit?

da

un adevarat dezastru! Evident, "fosnirea". Corectez imediat.

Alergând după Zen

Mie personal mi-ar fi sunat mai bine ”foșnetul mătăsos...”. Iar fotografiile pentru a avea efect vizual deplin, ar trebui ceva mai mari, nu?

Cred

ca ai dreptate. Cel putin in privinta fotografiei. Cand voi putea o voi mari.

google

evident expresia „preluată de pe google” este cea mai lipsită de sens expresie la modă. pentru că google nu este un depozit de informație ci un instrument de căutare a informației. și așa cum nu poți să spui despre Rapsodia Română că e „o melodie preluată de la televizor” tot așa nu poți spune despre nimic că este „preluat de pe google”. e suficient să faci click pe poza respectivă pe google și să identifici site-ul unde a fost publicată și de către cine. eu zic să renunți la ce ai pus acolo și la link-ul acela către google care este eventual caraghios și eventual să faci copia pozei și să o pui pe un depozit gratuit de genul photobucket eventual cerînd permisiunea autorului. sau chiar dacă nu o ceri măcar să menționezi originea și să lași presupunerea că este vorba de „fair use”.