iertarea după Simion

imaginea utilizatorului aalizeei
sfînta mucenica prea făcătoarea de tăcere

nu vreau să mă iubești femeie
nu te apropia de mine îți spun
pentru că îți voi lua respirația
cu zbaterea pleoapei mele
și te voi osîndi la suspin
mai bine hai să jucăm uitarea pe porunci
-fiu fiu fiu! auzi tu cum se aștern cerurile peste noi
ca dunele de nisip?-
ai timp cît să duci pristolnicul la buze
și să împarți o prescură
apoi te voi trece cu roșu în calendar
și te voi numi
sfînta mucenica prea făcătoarea de tăcere

Comentarii

Nu stiu cum reuseste Vlad sa

Nu stiu cum reuseste Vlad sa stea departe de toate rautatile, uneori as vrea sa fiu si eu un necunoscut si sa vorbeasca doar textele in locul meu. Nu se poate, insa, pentru ca tin prea mult la identitatea mea. Sunt ceea ce sunt. textul lui Vlad are o durere a lui. O durere a pierderii tradusa in cruce rosie pe calendar. Chiar as fi vrut ca si poetii sa aiba un calendar al lor, cu cruci negre sau rosii, si chiar si zilele muzelor sa fie puse in el. Cu cruce de paianjen. Tragic si comic in acelasi timp, fara a-si trada dumnezeirea, Vlad scrie texte bune. Atata doar, ii cam lipseste curajul de a scoate capul. Batalia lui este mai mult una personala, nu se raporteaza la scara intregii planete. Poate ca asta il opreste sa fie genial.

e simplu. Vlad ăsta e născut

e simplu. Vlad ăsta e născut pe cîmpul de lucernă și nu pe google. acum ce să-ți fac eu te-am pus să dai mîna cu PageRank-ul și să începi mișcarea asta browseriană ca să nu mai ai somn? grea povară identitatea asta! chiar vorbeam cu Sergey Brin-nu știu ce să mă mai fac zice, Caragea vrea tot domeniul de scalabilitate.

Pai ce sa facem, Vlad, aflam

Pai ce sa facem, Vlad, aflam ce mai zice lumea de noi. In fond, e tot un fel de activitate de blog sau atelier literar, numai ca la o scara mult mai larga. Si mai e ceva, pregatesc ceva, dar vei afla la momentul potrivit.